30 Weekends

Als we aan vakantie verhuur en airbnb denken gaat onze eerste gedachte uit naar langere vakanties en aaneengesloten periodes. In Amsterdam mag je maximaal 60 dagen per jaar je woning verhuren aan toeristen. Je kan deze 60 dagen natuurlijk ook verdelen over het hele jaar. Ben je regelmatig een weekendje weg of een aantal (vaste) dagen per week niet in je eigen woning? 60DAYS verzorgt ook de verhuur tijdens jouw short breaks. Verdienen terwijl je even van huis bent en thuis komen in een schoon huis, Hoe mooi is dat?

 • All-in Service

  All-in Service

  Met een enthousiast en ervaren team staan we 24 uur per dag klaar voor onze gasten. We verzorgen de sleuteloverdracht bij jou thuis en voorzien ze van alle praktische tips over jouw woning en Amsterdam en zijn we het aanspreekpunt tijdens hun verblijf, ook voor je buren. Vertrekken de gasten weer? Dan checken wij ze persoonlijk uit en controleren we de woning.

 • Fijne gasten

  Fijne gasten

  Omdat de woning jouw eigendom is gaan wij hier extra voorzichtig mee om. We verwelkomen geen gasten die een negatieve recensie hebben ontvangen door andere Airbnb-hosts daarnaast screenen we de gasten zelf ook uitvoerig. Heb je zelf wensen over wat voor gasten we moeten verwelkomen, dan is dat geen enkel probleem en houden we daar rekening mee.

 • Linnengoed

  Linnengoed

  Niet iedereen vindt het een fijn gevoel als gasten gebruik maken van hun lakens. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom regelen wij voor fris linnengoed en handdoeken.

 • Een schoon huis bij terugkomst

  Een schoon huis bij terugkomst

  Niets is fijner dan thuiskomen in een schoon huis na een lange vlucht. Wij verzorgen namelijk de eindschoonmaak zodat je met een gerust hart op de bank kan ploffen.

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Vraag aan