Airbnb Manager

60DAYS is dé Airbnb manager waar jij op zoek naar bent. Een spannende kanotocht door de jungle of op zoek naar het Noorderlicht. Dankzij het uitbesteden van Airbnb kan jij 100 procent genieten van jouw droomreis. Wij zorgen voor de gasten wanneer jij het avontuur aangaat.

 • Ga uitgerust en ontspannen op reis

  Ga uitgerust en ontspannen op reis

  Als je jouw Amsterdamse woning tijdelijk verhuurt komt daar veel bij kijken, het is een tijdrovende klus. Door het airbnb management aan ons over te laten – met jarenlange ervaring – bespaar je zeeën van tijd en voorkom je bovendien onnodig veel stress.

 • Airbnb manager: van A tot Z

  Airbnb manager: van A tot Z

  Wij regelen alle praktische zaken voor de gasten tijdens hun verblijf: wij zorgen voor de sleuteloverdracht, verwelkomen ze met een verrassingspakket en zijn de partij waar ze 24 uur per dag op kunnen rekenen bij vragen of eventuele calamiteiten.  Met ons eigen linnengoed en handdoeken worden de gasten heerlijk in de watten gelegd. De eindschoonmaak gebeurt ook door ons zodat je in een opgeruimd en schoon huis terugkomt. Wel zo fijn.

 • Ook bed and breakfast manager

  Ook bed and breakfast manager

  Verhuur jij een deel van je woning en heb je al een bed&breakfast vergunning? Ook dit kunnen we (tijdelijk) voor je uit handen nemen zodat jij zonder zorgen op vakantie kan gaan en toch kan blijven doorverdienen. Wij passen op de woning en onze professionele hosts zorgen voor de gasten.

 • Bij ons krijg je vooraf uitbetaald

  Bij ons krijg je vooraf uitbetaald

  Alvast op vakantie met de vergoeding van je woonruimte? Bij 60DAYS ontvang je de inkomsten van de woning zelfs al vooraf. Je leest het goed. Wij schieten dit bedrag voor zodat je met een mooi bedrag op reis kan gaan.  Hoe eerder wij de beschikbaarheid doorkrijgen, hoe hoger de vergoeding. Ook goed om te weten, bij de tijdelijke verhuur ben je ook nog eens verzekerd.

Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Vraag aan