Wat we doen

Bij het verhuren van je woning via Airbnb komt heel wat werk kijken. Hieronder een overzicht waar wij ons mee bezig houden, terwijl jij een onvergetelijke reis maakt.

 • Geweldige service

  Met een enthousiast en ervaren team staan we 24 uur per dag klaar voor onze gasten. We verzorgen de sleuteloverdracht bij jou thuis en voorzien ze van alle praktische tips over jouw woning en Amsterdam en zijn we het aanspreekpunt tijdens hun verblijf. Vertrekken de gasten weer? Dan checken wij ze persoonlijk uit en controleren we de woning.

 • Fijne gasten

  Omdat het jouw woning is gaan wij hier extra voorzichtig mee om. We accepteren geen gasten die een negatieve recensie hebben ontvangen en screenen we de gasten zelf ook uitvoerig. Heb je zelf wensen over wat voor gasten we moeten verwelkomen, dan is dat geen enkel probleem en houden we daar rekening mee.

 • 60DAYS Linnengoed

  Niet iedereen vindt het een fijn gevoel als gasten gebruik maken van hun lakens. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom regelen wij voor fris linnengoed en handdoeken.

 • Een schoon huis bij terugkomst

  Niets is fijner dan thuiskomen in een schoon huis na een lange vlucht. Wij verzorgen namelijk de eindschoonmaak zodat je met een gerust hart op de bank kan ploffen.