4 redenen om jouw airbnb gasten van te voren een update te sturen

11 Apr 2017

1. Zodat ze zich welkom voelen

Het is altijd fijn om vooraf klaar gestoomd te worden voor jouw verblijf in het buitenland. Het leuke van Airbnb is dat het een stuk persoonlijker is ten opzichte van de vele hotels. Stuur je gasten vooraf een berichtje zodat ze zich welkom voelen en dat het vakantiegevoel echt bij hen gaat leven.

2. Zodat ze op de hoogte zijn

Het is ook om praktische redenen handig om een week van te voren nog even contact te hebben. Zijn er bijvoorbeeld wijzigingen in tijd van aankomst of zijn er nieuwe ontwikkelingen die je jouw gasten wil melden? Een aanrader is om in de update een routebeschrijving mee te geven hoe ze de Airbnb-woning kunnen bereiken.  

3. Om ze wegwijs te maken

Als er interessante festiviteiten zijn rond het verblijf is het leuk om de gasten hierover te informeren want jij bent waarschijnlijk meer op de hoogte wat er allemaal is te beleven in Amsterdam en omstreken. En vergeet die leuke coffee corner bij jou om de hoek niet te vermelden.

4. De juiste timing

Je kan ze het beste een week voor aankomst informeren. Als je ze te vroeg informeert dan is het minder relevant en is de kans groot dat ze belangrijke info vergeten. En als je ze 1 dag vooraf bericht bestaat de kans dat ze het bericht niet lezen, mogelijk zijn ze op doorreis en hebben ze niet hun Airbnb app of mail gecheckt.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan