Ga 60 dagen per jaar op werkvakantie, verhuur je woning en krijg dubbel betaald

24 Apr 2016

Mobiel zijn willen we allemaal. Hoe mooi zou het zijn als we ons werk op afstand kunnen uitvoeren. Steeds meer zzp’ers of freelancers hebben deze mogelijkheid en werken zelfstandig thuis of op flexplekken. Zo zijn er ook vele cafés en restaurants in Amsterdam die dit aanmoedigen. Een café met Wifi, comfortabele stoelen, fijne lange tafels en goede koffie dragen hier aan bij. Je hebt nu als freelancer een uitstekende reden om buiten huis te werken waar je bovendien extra inspiratie kan opdoen en misschien wel nuttige connecties kan maken. Een vaste werkplek is allang niet meer van deze tijd. Ga op werkvakantie!

Workation

Maar het kan nog beter. Efficiënt werken gaat het beste in een rustige omgeving zonder al te veel afleiding van Whatsapp berichtjes van vrienden bij jou in de buurt.  Denk aan een ideale vakantiebestemming. Je kan in principe elk plekje op de wereld uitkiezen. Dus keuze genoeg. Wel kan het handig zijn als er een stabiele internetverbinding aanwezig is. Of niet. Voor sommige creatievelingen is het juist fijn om je geheel af te zonderen zodat je even geen contact hebt met de buitenwereld. Populaire bestemmingen om zelfstandig te werken zijn steden zoals Berlijn, Madrid, Istanbul maar ook New York en San Francisco zijn in trek. Voor deze twee laatstgenoemde bestemmingen zit wel een aardig prijskaartje aan vast.  Zoek je de rust op? Denk dan aan Texel, Terschelling of een goedkoop vliegticket naar Zuid Spanje of de Canarische Eilanden.

60 dagen op vakantie

Het grote voordeel is dat je tijdens je verblijf in het buitenland je woning tijdelijk kan verhuren. Dit kan je uiteraard zelf regelen via Airbnb. Nog makkelijker is het om 60DAYS in te schakelen. Van ons ontvang je gegarandeerd een mooi bedrag voor de periode dat je in het buitenland verblijft. Hoe langer je weg bent, des te meer je ontvangt. En wettelijk gezien mag je je woning 60 dagen per jaar verhuren. Dat bedrag kan dus behoorlijk oplopen. Wil je gewoon lekker genieten tijdens je reis? Dat kan uiteraard ook want geld blijft binnen stromen  doordat jij je woning beschikbaar stelt voor vakantieverhuur.