Airbnb, Amsterdam, buren...

je leest erover en dat is lang niet zo positief als dat je je stad toewenst. Het goede nieuws is dat jij het anders kunt doen. Beter en leuker. Juist door je huis te verhuren terwijl je op vakantie bent. Niet alleen omdat een huis nu eenmaal veel leuker is dan een hotel. Maar vooral omdat je je buurtbakker en andere lokale ondernemers ervan laat meeprofiteren. Jouw huurders blijven daar immers komen terwijl jij weg bent. Bovendien geloven wij in het kleine gebaar waardoor vakantieverhuur nog leuker wordt. Leuker voor jou, je huurders én je buren.

Wat onze klanten zeggen

Na het fijne kennismakingsgesprek bij ons thuis besloten wij ons huis toe te vertrouwen voor een bepaalde periode. Bedankt voor de goede zorg van ons huis!

Laura & Herman ‐ Bedankt voor de goede zorg!

Fijne ervaring met het verhuren van mijn huis terwijl ik op reis ben! Kennismaking, contract getekend en sleutels afgegeven. Meer omkijken heb je er niet naar!

Bram ‐ Scheelt mij veel tijd

Perfecte service! Door onze woning te verhuren was het mogelijk om onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika te realiseren. Bedankt!

Jack & Tessa ‐ Ideale oplossing!

Alles verliep vlekkeloos. Er werden professionele foto's gemaakt, de sleuteloverdracht vond een paar dagen later plaats. Bij terugkomst was ons appartement schoon!

Lukas & Erik ‐ Betrouwbaar en duidelijk

Fijn contact en besloten mijn woning te verhuren zonder dat ik hier omkijken naar had. Extra mooi dat ze je vooraf uitbetalen. Alles is perfect verlopen, volgend jaar weer!

Leontien

Wij verhuren al enige tijd naar volle tevredenheid ons appartement. Prettig contact en we komen altijd weer terug in een schoon en opgeruimd huis!

Roos & Jeroen ‐ Mooie verdiensten!

Afgelopen maand mijn appartement verhuurd. Ze regelen alles, goede communicatie en trof een schoon appartement aan bij thuiskomst. Zeer een aanrader dus!

Nicole ‐ Handige Airbnb service
Laura & Herman
Bram
Jack & Tessa
Lukas & Erik
Leontien
Roos & Jeroen
Nicole
In drie stappen geregeld

Vooraf uitbetaald

Of je nu 14 of 60 dagen op vakantie gaat, wij bieden een vaste hoge vergoeding voor de hele periode. En betalen die vooraf in één keer uit

Fijne gasten

We verwelkomen gasten die positief zijn beoordeeld zodat je woning in goede handen is. Ook staan we dag en nacht voor ze klaar. Jij hebt geen omkijken!

Geweldige service

Wij verzorgen echt alles; van check-in, eigen linnengoed tot de eindschoonmaak. Het enige dat jij hoeft te doen is op vakantie gaan!

Bekend van: