Airbnb advies: investeer in je gasten

30 Jan 2017

Sta je aan het begin van het Airbnb-avontuur en ontvang je binnenkort de allereerste gasten? Lees ons Airbnb advies en bereid je dan voor en haal producten in huis waar je gasten gebruik van kunnen maken. Je mag 60 dagen per jaar je woning verhuren, zie het dus als een diepte investering.

Hygiëne

Je dekbedovertrek en lakens kan je het beste voor jezelf houden. Sla deze op en schaf een paar lakens aan die je speciaal voor de gasten inzet zodat jij altijd in een fris bed slaapt als je weer terugkomt. Dit geldt ook voor de handdoeken in de badkamer. Dit is wel zo hygiënisch.  Douchegel en shampoo kunnen de gasten ook altijd waarderen. Bij de Hema of Ikea ben je aan het juiste adres.

Wijnglazen en pannen

Heb jij ook een set schitterende wijnglazen en pannen waar je gehecht aan bent? Verwissel die dan tijdelijk met een paar nieuwe. Liever je luxe Villeroy en Boch bestek ook niet delen met het nieuwe bezoek? Heel begrijpelijk. Voor een paar euro bij de Xenos of Action scoor je al een nieuw setje.

Paraplu

Een paraplu in huis doet ook altijd goede zaken. Niet iedereen is voorbereid op een natte dag over de Amsterdamse grachten.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan