Airbnb Hulp

 • Verdien je vakantie met je Amsterdamse woning

  Verdien je vakantie met je Amsterdamse woning

  Je gaat graag meerdere keren per jaar op reis en ziet steeds vaker tijdelijke verhuur via Airbnb in het nieuws komen. Je bent stiekem wel nieuwsgierig maar realiseert je dat je hier weinig ervaring mee hebt of nauwelijks tijd hebt om de gasten op te vangen. 60DAYS biedt de Airbnb hulp waar je naar op zoek bent. Wij voorzien je van de benodigde informatie en kunnen het Airbnb management volledig voor je uit handen nemen.

 • Airbnb Hulp

  Airbnb Hulp

  Bij vakantieverhuur komt veel kijken. Hier heb jij geen last van als je voor ons kiest. Je hoeft je geen zorgen te maken over de professionele foto’s, advertenties, het profiel, de boeking, de sleuteloverdracht of contact met de gasten. Daar houden wij ons mee bezig. Zelfs het linnengoed wordt door ons geregeld en we zorgen ervoor- door de eindschoonmaak – dat je weer in een fris en schone woning thuiskomt na die welverdiende vakantie. Ook zijn wij voor eventuele calamiteiten 24/7 bereikbaar. Dit geldt voor de gasten, maar mocht je een vraag hebben dan staan we uiteraard altijd voor je klaar.

 • Meer zekerheid

  Meer zekerheid

  Hoe eerder wij op de hoogte zijn van de beschikbaarheid, hoe meer jij zal verdienen. Jouw woning is ook nog eens verzekerd tot een bedrag van 800.000 euro en toerismebelasting hoef je niet nog eens extra af te dragen.

 • Gratis Airbnb advies

  Gratis Airbnb advies

  60DAYS schiet graag te hulp bij Airbnb management. Als je twijfelt om je Amsterdamse woning tijdelijk te verhuren kan je een vrijblijvend gesprek met ons aangaan zodat wij jou gepast advies kunnen geven. En als je gebruik wilt maken van onze Airbnb-hulp dan hoef je vrijwel nergens rekening mee te houden en kan je bovendien met een mooi bedrag en gerust gevoel op vakantie gaan.