Airbnb Tips: bagage opslaan in Amsterdam

05 Apr 2018

Regelmatig ontvang je een breed internationaal gezelschap aan Airbnb gasten. Als goede host probeer je ze vooraf goed te informeren en stem je de inchecktijd met ze af. Soms komt het voor dat jouw gasten geruime tijd in Amsterdam aankomen voordat ze de woning kunnen betreden. Helaas kan je ze nog niet opvangen omdat er nog andere bezoekers over de vloer zijn. Een goed excuus om de stad alvast een beetje te verkennen. Het zou een hele verademing zijn als de nieuwkomers hun backpacks of rolkoffers vol met bagage ergens kunnen achterlaten. Maar waar kan dit het beste?

Externe opbergruimte

Mocht je een extra berging hebben dan kan je de nieuwe gasten alvast verwelkomen en afspreken dat ze de tassen tijdelijk afgeven en opslaan in de berging. Zo worden ze direct bekend met de locatie en omgeving waar ze zullen verblijven. Bovendien kan ook alvast de sleuteloverdracht plaatsvinden.

Lockers

Helaas heeft niet iedereen de luxe van een extra berging maar gelukkig zijn er nog alternatieven. Op Amsterdam Centraal zijn er namelijk voldoende lockers waar je je koffers kunt opslaan. De lockers zijn al vanaf €3.85,- te huur en het grote voordeel is dat je hier dag en nacht bij kan. Ook is het voor gasten nu mogelijk om hun bagage kosteloos tijdelijk op te slaan op het hoofdkantoor van 60DAYS in de binnenstad van Amsterdam.

Zelf opslag nodig?

Handig als je juist zelf je koffers gaat pakken. Als je besluit je woning te verhuren tijdens je vakantie, zijn er misschien wat persoonlijke spullen die je tijdelijk veilig wilt zetten. Die spullen kun je laten ophalen en opslaan door Inbox SmartStorage.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan