Budgettip tijdens de feestdagen: verhuur je woning en ga op vakantie

10 Okt 2017

Om optimaal te profiteren van vakantieverhuur is het interessant om jouw Amsterdamse stulpje tijdens de feestdagen te verhuren en te kiezen voor een mooie trip naar het buitenland. Nieuwjaar wordt in elke stad op een andere manier beleefd.  Ga op onderzoek uit en ontdek.  

Tot 6 weken voor vertrek kan je nog rekenen op een goede prijs voor een vlucht binnen Europa plus hotelovernachting. En verhuur je jouw Amsterdamse appartement tijdens de kerstdagen of tijdens oud en nieuw dan is een overnachting al snel meer dan 185 euro per nacht waard. Kortom, als je het slim aanpakt dan hou je zelfs geld over als je terugkomt in het nieuwe jaar.  

Om geld over te houden is het wel verstandig om steden als Londen en Parijs over te slaan aangezien hier een overnachting tijdens kerst en de nieuwjaarswisseling, net als in Amsterdam onbetaalbaar is geworden. De meest voordelige plekken zijn in Oost Europa te vinden zoals Budapest en Krakau maar na een beetje puzzelen kan je ook aantrekkelijke deals vinden in het warme Zuid Spanje of Portugal. Aan jou de keuze.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan