De beste gebakjes voor jouw Airbnb gasten

02 Dec 2016

Smullen. “That’s all that matters”. Na een lange reis willen je airbnb gasten het liefst even bijkomen, en wat is er beter dan een goede kop koffie met een heerlijk gebakje. Juist ‘m. Een goede Airbnb host laat deze tentjes niet onbesproken.

De drie graefjes  

Zelfs je eigen tante kan hier niet tegenop. In de drie graefjes zijn de allerbeste gebakjes te vinden, en deze worden allemaal geprepareerd in de American Bakery, wat onderdeel is van de zaak. De drie graefjes is een must voor elke foodlover.

www.dedriegraefjes.nl

Latei

Op de Zeedijk zijn niet alleen maar Aziatische tentjes te vinden. Voor een hartige snack kan je ook terecht bij Latei. Op zoek naar een mooi souvenir of speciaal aandenken? Alles wat je in de winkel ziet is uniek en zelfs te koop.

www.latei.net

My Little Patisserie

Tussen het Sarphatipark en de Albert Cuyp is My Little Patisserie te vinden. Een geweldige plek om het lekkerste van Amsterdam te proeven. Ben je benieuwd hoe zo’n kunstwerk in elkaar wordt gezet? Goed nieuws! Daar kan je eenvoudig achterkomen. Er worden in deze prachtige Patisserie namelijk ook workshops georganiseerd.

www.mylittlepatisserie.nl