De Ideale Airbnb profielfoto

30 Dec 2016

Goed voor de dag komen. Dat geldt voor alles. En al helemaal als het gaat om je Airbnb profielfoto. Dat bleek uit een recent onderzoek van de universiteit van Jeruzalem. De profielfoto is doorslaggevend voor de potentiële gasten. Uit het onderzoek werd duidelijk dat de profielfoto van de Airbnb host zelfs meer impact heeft ten opzichte van het aantal goede of slechte reviews dat een Airbnb profiel rijk is.

Quickwins voor de ideale profielfoto volgens het onderzoek:

– Een chagrijnig gezicht is een no-go. Een glimlach waarbij je tanden enigszins zichtbaar zijn doet wonderen.

– Kijk altijd recht in de camera en richt je tot de potentiële gast.

– Een lichte achtergrond straalt meer rust uit en werkt beter dan een foto waar de achtergrond donker is.

– Een foto van goede kwaliteit met een hoge resolutie is van groot belang. Een te kleine foto, of foto die bewerkt is via photoshop werkt beduidend minder goed.

Een goede profielfoto is de basis voor een goede relatie met je toekomstige gasten. Een positieve eerste indruk is essentieel en zorgt voor meer vertrouwen waardoor jij een streepje hebt, wat uiteindelijk kan resulteren tot meer reserveringen voor je vakantiewoning.

Wil je meer Airbnb tips of ben je geïnteresseerd in het verhuren van je Amsterdamse woning maar heb je geen zin om dit zelf te regelen? Neem dan hier contact met ons op.

Bereken nu je woningwaarde

BEREKEN