Drie Amsterdamse hotspots van 2017 om naar uit te kijken voor je Airbnb gasten

13 Jan 2017

In de zomer zal jouw woning worden omgetoverd tot een Airbnb-verblijf. Als goede Airbnb-host wil je de gasten wat unieks aanbevelen want ze hebben de stad al meerdere malen gezien. Goed nieuws want deze drie nieuwe hotspots zullen binnenkort worden geopend.

De Biertuin: Prinsengracht 494

Op zoek naar een heerlijk Amsterdams pintje in het midden van het centrum? De lekkerste lokale biertjes, waaronder van Brouwerij het Ij en Oedipus, zijn hier vanaf medio maart te vinden. Ook kan je hier terecht voor een goede hap zoals vers gegrilde kip met appelmoes. Zijn je gasten dolenthousiast dat ze weer terug willen? Dan kan je ze ook aanraden om de Biertuin in Oost aan de Linnaeusstraat te bezoeken.

Brewdog: Eerste van der Helstraat 53

Brewdog staat bekend als een van de lekkerste bierbrouwers van het universum. Met een brede line-up en slimme marketingstrategie weten ze elke bierliefhebber te bedienen. De Schotse brewmasters openden de afgelopen jaren steeds meer schitterende vestigingen waaronder in Helsinki, Tokio, Hong Kong en Berlijn. Amsterdam kan in dit lijstje uiteraard niet ontbreken. De pijp wordt het helemaal, Amsterdam zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.

Canteen Yumler:  Jan Evertsenstraat 747

Een nieuw foodcourt is binnenkort te bewonderen in oud-west. Wanneer? De verwachting is fat Yumler nog in januari 2017 wordt geopend. Yumler wordt zeven dagen per week de mooiste kantine van de stad. Absoluut aan te raden dus. Geen zin om de deur uit te gaan? Dan laat je het eten toch lekker bezorgen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan