Ga naar Cambodja voor 450 euro

28 Mrt 2017

Een verre bestemming zoals Cambodja lijkt al gauw ongrijpbaar voor je. Toch kan je het spotgoedkoop houden door jouw Amsterdamse appartement om te toveren in een vakantiewalhalla zodat je deze tijdelijk verhuurt als jij het avontuur aangaat.

Goedkoop vliegen

Je kan het voor jezelf nog aantrekkelijker maken door te vliegen op de internationale hub Singapore. Hier wordt veel op gevlogen waardoor het aanbod scherp is geprijsd. Een retourtje Amsterdam-Singapore hoeft niet meer dan 500 euro te kosten als je minimaal twee maanden van te voren boekt, en een retourtje Singapore –  Phnom Penh is er al voor 50 euro via de bekende prijsvechters zoals AirAsia.  

Perfect reizen in Cambodja

Reizen of backpacken door Cambodja is een fluitje van een cent: het is toegankelijk, veilig en ook nog eens voordelig ten opzichte van de populairdere Westerse vakantie-bestemmingen. Dus trek uit naar “Angkor Wat”, misschien wel de mooiste tempel ter wereld. Of ben je liever op zoek naar ontspanning? Bezoek dan “Monkey Island” Koh Rong  omringd door een azuurblauwe zee met prachtige stranden? Cambodja is de perfecte combi van cultuur en ontspanning.

 

Bestemming: Cambodja

Periode: zomer / najaar

Duur: 3 weken

Kosten Airbnb + vlucht: 1700 euro

Vergoeding 60DAYS: 1250 euro

Kosten vakantie: 450 euro

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan