Genoeg te smullen voor de Vega Airbnb-gast in Amsterdam

18 Oct 2017

Airbnb gasten zijn er in alle soorten en maten. Het liefst wil je elk Airbnb-profiel goed kunnen bedienen en de beste tips meegeven.  Nu de Vega Airbnb-gast steeds vaker Amsterdam aandoet geven we hieronder een paar suggesties met de beste hotspots

Supermarkten

In Amsterdam is er aanbod in overvloed voor vegetarische en vegan liefhebbers. Diverse supermarkten zijn hier goed op ingericht zoals Marqt, de natuurwinkel en vooral Ekoplaza. “Normale” supermarkten zoals Albert Heijn en Dirk passen hun schappen hier ook steeds meer op aan.

Restaurants

Ook qua restaurants biedt het overgrote deel vegetarische recepten aan, voor de veganist is het echter soms wat moeilijker te vinden. Restaurant Dophert bij het Westerpark en restaurant Mr.& Mrs. Watson in Oost zijn echter 100 procent Vegan. Ben je op zoek naar een heerlijke frisse salade dan is SLA de go-to bestemming die op meerdere plekken in de stad is te vinden.

Snacks & Burgers

Ook is er sinds kort een vegan snack shop geopend op het beukenplein (nummer 5) waar je heerlijke hapjes aantreft. Wie van Burgers houdt komt ook zeker aan zijn trekken want daarvoor is genoeg keuze. Bekende hotspots zoals de Burgermeester, de Walter Woodbury bar en Smoking Barrels houden allemaal rekening met de bewuste eter.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan