Haal deze lente-lifesavers in huis voor jouw Airbnb gasten

02 Apr 2017

Nu de lente is aangebroken en de zon schijnt is het verstandig om je huis hierop in te richten. Al helemaal als je binnenkort de eerste Airbnb gasten verwacht. Met deze life-savers kan je het als Airbnb-host de gasten extra aangenaam maken.

Zonnebril

Het komt regelmatig voor dat de gast zijn zonnebril achterlaat als hij de hoofdstad bezoekt, misschien is hij het vergeten of werden de warme zonnestralen niet direct gelinkt met Amsterdam.

Zonnebrandcrème

Voor een hittegolf hoef je in ons kikkerlandje niet direct bang te zijn, maar iedereen is goed bestand tegen de zon. Zonnebrandcrème en een hoedje of pet zijn plots enorm waardevol tijdens zonnige dagen.

Picknicken

Amsterdam is met warm weer het lekkerst in een parkje of stadsstrand. Een kleedje, picknickmand of strandhanddoek zijn graag geziene items in de woning.

Jeu

Geef jouw Airbnb gasten een echt vakantiegevoel en laat een bal, frisbee of set jeu de boule achter. Een bordspel of een pak spelkaarten doen het ook altijd goed. Heb je nog geen spel? Overweeg dan het spel Kubb aan te schaffen

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan