Hollands eetplezier voor je Airbnb gasten

25 Jan 2017

Eén van de voordelen van Airbnb is de keuken. Je kan in de meeste gevallen gebruik maken van de kookruimte en je eigen eten bereiden voordat het smullen kan beginnen. Als Airbnb-host kan je de bezoeker inspireren met local food maar je kan ook alvast wat in huis halen.

Een Hollands gerecht als welkomstkado

Een welkomstkado is leuk, maar veel airbnb gasten maken de fout Hollandse prullaria mee te geven. Veel nuttiger is voedsel. En extra leuk is het als ze hier direct mee aan de slag kunnen gaan. Denk hierbij aan een Hollands gerecht.  Met een paar ingrediënten en een korte omschrijving maak je de airbnb-ervaring net wat persoonlijker. En dit zal zeker goed zijn voor je reviews.

Zuurkool

Koop bijvoorbeeld een pak zuurkool, aardappelen en een rookworst in huis. Dit is over het algemeen goedkoop en lang houdbaar. Wordt het niet gebruikt? Dan kan je het de volgende gasten weer aanbieden.

Erwtensoep

Een ander traditioneel winters recept is Erwtensoep.  Hoewel je het hele recept kan uitschrijven kan je het de bezoeker ook gemakkelijk maken door een blik erwtensoep aan te schaffen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan