Japan in Amsterdam

22 Dec 2017

Een opvallende trend in de hoofdstad is de komst van vele nieuwe noodle-hotspots. Naast de Vega-gekte lijkt de Japanse cultuur nu ook alom vertegenwoordigd in Amsterdam. Hieronder een paar leuke aziatische tips voor jouw Airbnb-gasten.

Noodle-licious

Voor een snelle maar goede hap noodles op een centrale plek zoals het Leidseplein, Centraal Station of het Rembrandtplein ben je bij Wagamama aan het juiste adres. Een no-brainer met voldoende alternatief. Op het Leidseplein is twee maanden geleden ook Umaimon geopend, met een volledige Japanse keuken kan men zijn lol hier op. Zoek je het iets knusser op aan de Amsterdamse grachten? Ga dan voor Fou Fow Ramen maar houd er wel rekening mee dat er een wachtrij voor de deur staat. Ramen Ya is een ander heerlijk alternatief en bevindt zich in het Red Light District.

Food, Games & Sake

Een Noodle-stop gecombineerd met een Japanse game-avond kan natuurlijk ook. De Tontonclub (met verschillende vestigingen in de stad) en de nieuwe ChinChinClub zijn hiervoor super aantrekkelijk. Dat hier veel interesse voor is blijkt maar weer met de crowdfunding actie van de heren van the Duke of Tokyo. Zo werd onlangs het doel bereikt om een uniek Japans Karaoke Café naar de hoofdstad te brengen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvenda

Vraag aan