Je woning verhuren? Wees er vroeg bij en profiteer maximaal

25 Nov 2015

Heb jij besloten je woning te verhuren? Dan is het wel zo fijn om hier een mooi bedrag voor terug te krijgen. Om dit doel te bereiken geven wij een belangrijke tip weg: geef tijdig aan dat jij je woning ter beschikking wilt stellen voor vakantieverhuur. Hoe meer tijd wij krijgen, hoe hoger ons voorstel zal zijn. Op deze manier haal je dus het uiterste uit je huis.

Een win win situatie

Het verhuren van je woning gaat niet vanzelf: er gaat veel tijd zitten in het plaatsen van de juiste content en eventueel het onderhouden van contact met de gasten. Daarom heb je 60DAYS ingeschakeld om de lasten van je over te nemen. Dit doen wij graag aangezien wij hier veel ervaring in hebben.  Hoe meer tijd wij krijgen, des te zekerder het voor ons is dat jouw appartement wordt verhuurd. Je kan het dus zien als een win win situatie voor beide partijen. Wij meer zekerheid en jij een extra hoge vergoeding. 

Voorkom stress

We hebben verschillende keren contact met jou als verhuurder. Zo moet akkoord worden gegeven op de overeenkomst en een afspraak worden gemaakt met onze professionele fotograaf die jouw woning in een mooi daglicht zal zetten.  Dit kost niet veel tijd. Maar het is geen aanrader om dit last-minute in te plannen. Dit levert aanzienlijk meer stress op. En dat is wel het laatste wat je wilt voordat je die fantastische wereldreis maakt.

Overige voordelen  

Verder zijn er meer voordelen om ruim van te voren te melden dat je je woning wilt verhuren. Hoe eerder je jouw reis plant hoe goedkoper de vlucht en accommodatie is. Vanzelfsprekend heb je nu ook meer tijd om te verdiepen in de leukste restaurants en andere hotspots van je toekomstige vakantiebestemming. Owja.. en je werkgever? Die zal er vast ook geen moeite mee hebben als je ruim van te voren jouw vakantiedagen opgeeft.

Benieuwd met welk bedrag jij op vakantie gaat? Bereken het via onze tool.