Inspiratie opdoen voor de mooiste airbnb plekken op aarde.

04 Jul 2016

Baseer je vakantie op deze unieke airbnb verblijven.

Het komt maar al te vaak voor dat de Amsterdamse reizigers zich laten leiden door de vakantie-aanbiedingen van de grotere vliegtuigmaatschappijen. Daar is op zich niets mis mee. Het is alleen jammer dat de inspiratie daar pas begint. Waarom oriënteer je niet eerst op enkele prachtige airbnb bestemmingen? Dan weet je vanzelf waar je zoeken moet. Hieronder lees je enkele unieke plekjes waar je kunt overnachten.

Bamboe paradijs aan het meer (Bali)

Een zonnetje op je bol, een goed boek en een cocktail aan je zijde. Veel heb je niet nodig. Je bent toe aan rust en doet dat met wat vrienden. Bali is een mooie bestemming maar rijk aan toeristen. In dit paradijsje kun je heerlijk genieten (max 8 personen) zonder al te veel drukte om je heen.

Avontuurlijk genieten in een Boomhut (Costa Rica)

Één met de natuur. Over deze gave ervaring had je van jongs af aan al gedroomd. Altijd al wilde je overnachten in een boomhut. En het kan nog gaver met een Hot Spring in je tuin. Je droom kan nu werkelijkheid worden. We hebben het al eens over Costa Rica gehad. Qua must-sees kan je deze bestemming mooi aan je lijstje toevoegen (max 4 personen).

Zoek de spanning op bij de vulkaan (Ijsland)

Vroeg opstaan voor een mooie hike is voor jou geen probleem. En wat is er nou mooier dan wakker worden met een prachtig vulkanisch landschap om je heen. En met een beetje geluk zie je s’avonds het noorderlicht.

Royaal vertoeven in een 18e eeuws  kasteel (Schotland)

Waan je een paar dagen als Kasteel-beheerder. Zittend aan de grote ronde tafel, omringd door imposante schilderijen ga je even terug in de tijd. En daar hoort uiteraard een goed gevuld glas rode wijn bij. Salut!