Ontdek de Amsterdamse stadsboerderij

28 Apr 2017

Sommige Airbnb-toeristen willen zich in Amsterdam eventjes onttrekken aan het drukke stadsleven. Een boerderij is hiervoor de ideale remedie en bovendien dichterbij dan je denkt . Hieronder drie gezellige boerderijen die onze hoofdstad rijk is.

Buurtboerderij Ons genoegen

Gelegen diep in het Westerpark is buurtboerderij Ons Genoegen te vinden. Met enthousiaste vrijwilligers voelt iedereen zich hier snel op z’n gemak, zowel binnen als buiten. Heerlijk biologisch eten (on-Amsterdams goedkoop) of schaapjes tellen in de wei. Het is zelfs mogelijk om voor 50 euro per jaar een schaap te adopteren. Bij Buurtboerderij ons Genoegen heb je even dat gevoel ver weg uit de stad te zijn.

Stadsboerderij Osdorp

De moestuin is het helemaal. Waar men bij Albert Heijn leuk kan spelen met moestuintjes komen er in stadsboerderij Osdorp alleen maar de echte professionals aan te pas. Doe hier als toerist of local inspiratie of kom hier gewoon voor een heerlijke wandeling. Stadsboerderij Osdorp is er voor elke natuurliefhebber.

De Vergulden Eenhoorn

Helemaal eerlijk is het niet want een echte boerderij met vee is het allang niet meer. Toch is de charme van de boerderij dat uit 1702 afstamt fier overeind gebleven. In de lente en zomer is de Vergulden Eenhoorn de hotspot van Oost om heerlijk te gaan picknicken. Binnenkort kan je hier ook overnachten!

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan