Onze Airbnb service

Met onze Airbnb-service heb jij geen omkijken meer naar de tijdelijke verhuur of bij het bed&breakfast beheer van jouw Amsterdamse woning. Wij houden ons hier dag en nacht mee bezig en dankzij onze ruime ervaring in de vakantieverhuur, b&b en hotel sector voorzien wij de gasten volledig in hun behoeften.

 • Maximaal Verhuursucces

  Maximaal Verhuursucces

  60DAYS kan gebruik maken van een professionele fotograaf zodat jouw woning er tussenuit springt. Met de foto’s en wervende tekst zorgen wij voor een duidelijke en aantrekkelijke advertentie. Met onze pricing software zorgen wij dat jouw woning voor de beste prijs wordt verhuurd met een optimale bezettingsgraad.

 • Warm welkom

  Warm welkom

  Bij aankomst verwelkomen wij de gasten namens jou en vind de sleuteloverdracht plaats. Vervolgens lichten wij de huisregels toe. Het linnengoed, de handdoeken en toiletpapier wordt allemaal door ons verzorgd. Ook krijgen zij een korte introductie over onze wereldstad met de leukste local hotspots. Bij vragen of eventuele calamiteiten staan wij natuurlijk ook 24/7 paraat.

 • De check-out

  De check-out

  Een dag voordat de gasten weer weggaan sturen wij ze nog een korte reminder met de uitchecktijd en waar ze op moeten letten. De eindschoonmaak wordt hierna door ons verricht. Na vertrek vragen wij de gasten om nuttige feedback zo dat we het verblijf voor de volgende gasten kunnen verbeteren. 

 • Duurzaam denken

  Duurzaam denken

  Wij geloven in een groen Amsterdam en kiezen bewust voor ons eigen 60DAYS-linnengoed gemaakt van biologisch katoen. Onze hosts en schoonmakers verplaatsen zich per fiets.

Wil jij ook succesvol verhuren en zorgeloos van je vakantie genieten?

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij komen graag bij je langs. Bellen mag natuurlijk ook!