Onze Airbnb service

Met onze Airbnb-service heb jij geen omkijken meer naar de tijdelijke verhuur van jouw Amsterdamse woning, wij houden ons hier dag en nacht mee bezig en dankzij onze ruime ervaring in de vakantieverhuur en hotel sector voorzien wij de gasten volledig in hun behoeften.

 • Maximaal Verhuursucces

  Maximaal Verhuursucces

  60DAYS maakt gebruik van een gecertificeerde fotograaf die professionele foto’s maakt zodat jouw vakantiewoning tussen al die andere Amsterdamse woningen er tussenuit springt. Met de foto’s en wervende tekst zorgen wij voor een duidelijke en aantrekkelijke advertentie waarbij we gebruik maken van onze prijsstrategie waarbij vraag en aanbod centraal staan. Dit komt er op neer dat wij jouw woning voor de beste prijs verhuren met een optimale bezettingsgraad.

 • De check-in

  De check-in

  Bij aankomst verwelkomen wij de gasten namens jou en vindt de sleuteloverdracht plaats. Vervolgens lichten wij de huisregels kort toe. Met een getekend document en een kopie van het paspoort bevestigen zij dat ze zich hier aan zullen houden. Het linnengoed, de handdoeken en toiletpapier wordt allemaal door ons verzorgd. Ook krijgen zij een korte introductie van de mooiste stad met de leukste local hotspots, met de nadruk op lokale ondernemers in je buurt. En bij vragen of eventuele calamiteiten staan wij natuurlijk ook 24/7 paraat.

 • De check-out

  De check-out

  Een dag voordat de gasten weer weggaan sturen wij ze nog een korte reminder met de uitchecktijd en waar ze op moeten letten. De eindschoonmaak wordt hierna door ons verricht. Na vertrek vragen wij de gasten om nuttige feedback zo dat we het verblijf voor de volgende gasten kunnen verbeteren. 

 • Duurzaam denken

  Duurzaam denken

  Wij geloven in een groen Amsterdam en kiezen bewust voor ons eigen 60DAYS-linnengoed gemaakt van biologisch katoen. Onze hosts verplaatsen zich per fiets en wij werken uitsluitend met Amsterdamse producten en ondernemers.