Populaire verhuurdata Amsterdam 2019 – 4e kwartaal

02 Sep 2019

Met het prachtige weer in het vooruitzicht is het zomergevoel nog lang niet afgelopen. Maar Amsterdam is zeker niet alleen interessant tijdens de zonnige dagen, er valt hier genoeg te beleven. Hieronder per maand enkele highlights wanneer jouw Airbnb-woning het meest interessant zou kunnen zijn om tijdelijk te verhuren.

International Broadcasting Conference: 13-17 september

Ook dit jaar staat september in het teken van Media, Entertainment & Technologie in de RAI. Werelds grootste media event , het IBC, vindt plaats van 13 tot en met 17 september. De meeste hotels zijn dan ook in het weekend van 14 september helemaal vol geboekt .

Amsterdam Dance Event:16-20 oktober

Van 16 tot en met 20 oktober swingt Amsterdam tijdens ADE waar heel de house en techno scene al maanden naar toeleeft. De populaire festivals zoals Dockyard, Awakenings, Loveland en AMF worden weer uitstekend bezocht en er zijn voor sommige festivals nog maar enkele tickets beschikbaar.

IDFA: 20 november-1 december

Op het international Documentary Festival Amsterdam komen ieder jaar veel cultuurliefhebbers op af. Van politieke thema’s zoals terrorisme, tot muzikale grootheden tot sportieve helden. Elk onderwerp komt wel aan bod. IDFA kent een groot netwerk met de beste documentairemakers.

Kerst & Oud en Nieuw: 25 december t/m 1 januari 

Amsterdam is één van de populairste steden van Europa om romantische het einde van het jaar door te komen. Vuurwerk kijken en een (warme)tocht over de grachten blijft geliefd maar voor de feestliefhebber worden er ook genoeg unieke feestjes georganiseerd tijdens de jaarwisseling. En dat is ook te merken aan het beperkt aantal slaapplekken in de stad.

Heb je interesse om je woning te verhuren of heb je een vraag?

Contact ons