Richt jouw Airbnb woning in op de digital nomads

09 Jul 2018

Of je nou een copywriter bent, developer, ux-designer of (crypto) belegger, een vaste werkplek heb je tegenwoordig niet meer nodig. Ook als zelfstandige ben je niet altijd aangewezen op jouw vaste werkplek. Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om reizend hun arbeid te verrichten. En geef ze eens ongelijk.

Het enige wat je nog nodig hebt is een stopcontact en een betrouwbare internetverbinding. De digitale nomad, met voldoende kapitaal, wordt steeds vaker gespot en is natuurlijk een interessante gast voor de Airbnb-verhuur.  Richt jouw Airbnb appartement hier op in en laat dit ook duidelijk blijken in de advertentie.

Koffie

De kans is groot dat deze zelfstandige bezoeker relatief veel tijd besteed in de airbnb-woning. Een Nespresso apparaat en een groot assortiment aan thee zal hem of haar doen overtuigen om voor jouw woning te kiezen.

Werkplek

Een schoon, ruim bureau of grote eettafel biedt voordelen. Hier kan goed aan gewerkt worden. Zorg dan ook dat je hier een paar mooie afbeeldingen van toont zodat direct duidelijk wordt wat de potentiële nieuwe en tijdelijke werkplek zal worden.

Goede internetverbinding

Een goede internetverbinding is essentieel in de omschrijving van jouw airbnb.  Een pluspunt is de vermelding van de mogelijkheid om gebruik te maken van een vaste internetverbinding. Niet iedereen is gebaat bij een algemeen WiFi hotspot omdat deze niet altijd betrouwbaar of veilig zijn om mee te werken.

Headset & Muis

Heb je een prima headset over? Stel deze dan ook beschikbaar zodat ze via Skype kunnen overleggen met hun eventuele zakelijke partners. Dat kan altijd van pas komen als ze een call hebben ingepland. En een extra muis is ook een lifesaver voor iedereen die zijn mousepad zat is.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan