Spetterend Amsterdam voor je Airbnb gasten

01 Apr 2016

Een verblijf van een week in Amsterdam is absoluut geen straf. Er is genoeg tijd voor  cultuur, leuke cafés en restaurants. Een activiteit om fit te blijven kan echter ook geen kwaad. Ook daar kan Amsterdam je uitstekend in bedienen. Hieronder enkele suggesties die je jouw Airbnb gasten kunt aanbevelen.

Bekijk de grachten vanuit een ander perspectief

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachten. Een romantische wandeling over de keizer- heren- of prinsengracht is geen overbodige luxe. Maar het kan ook wat avontuurlijker. Bekijk de grachten vanuit het water. Een bootje huren is leuk, maar het is ook mogelijk om te kanoën of te suppen in de Amsterdamse grachten, en tegelijkertijd ook nog eens een gezonde exercise.

Surfen

Je verwacht het niet maar Amsterdam leent zich ook goed voor surfen. Windsurfen kan uitstekend in IJburg bij surf center, zowel beginners als gevorderden zijn hier welkom. Er is materiaal aanwezig en je kunt hier zelfs (privé)les krijgen. Ook voor Kitesurfen ben je in Ijburg aan het juiste adres. Voor golfsurfen raden wij je aan iets verder te kijken en zijn Wijk aan Zee of Zandvoort uitstekende spots.

De Bosbaan en Spa Zuiver

Waan je een dagje buiten het centrum. Ga naar Spa Zuiver in Zuid om een potje te tennissen of squashen en kies na afloop voor een spa treatment. Het is eenvoudig om te reserveren en je hoeft geen lid te zijn van de club. Goed om te weten is dat je daar ook een prima hapje kunt eten. Na afloop kun je uitwaaien bij de bosbaan in het Amsterdamse Bos. Een heerlijke plek als het zonnetje schijnt. Dit is overigens ook dé plek waar in Amsterdam wordt geroeid.

David Lloyd

Voor de optimale fitness experience kun je bij David Lloyd terecht. Naast de fitnessruimte is een wedstrijdbad om heerlijk baantjes te trekken.