Tijdelijke verhuur

De reisindustrie in Amsterdam is sinds de komst van Airbnb behoorlijk veranderd. Tijdelijke verhuur is een nieuw begrip geworden en in de hoofdstad zijn er dit jaar meer dan 10.000 particuliere bedden verhuurd aan gasten die hun woning via Airbnb, Wimdu of andere websites aanbieden.  Met de hotelstop in zicht is de kans groot dat de populariteit van het verhuren van woningen alleen maar zal toenemen.  

 • Voordelen vakantieverhuur

  Voordelen vakantieverhuur

  Als jij je woning beschikbaar stelt aan buitenlandse gasten bied je ze een extra leuke ervaring. Zo kunnen zij ervaren hoe het is om te leven als een echte Amsterdammer. Dit is dus een totaal andere beleving ten opzichte van een duur hotel of groot hostel. Men heeft privacy en de mogelijkheid lekker te koken. Bovendien zijn de verdiensten bijzonder mooi meegenomen.

 • Tijdelijke verhuur zonder lasten

  Tijdelijke verhuur zonder lasten

  Lijkt het je wat om je woning beschikbaar te stellen tijdens jouw afwezigheid maar heb je geen zin om de boeking te regelen en de gasten op te vangen? Dan bieden wij van 60DAYS de ultieme oplossing. Wij nemen het volledige airbnb management van je over zodat jij met een goed gevoel op reis kan. Het bespaart je een hoop tijd.

  • Wij regelen de boeking en selecteren de juiste gasten.
  • We zorgen voor het profiel en de foto’s via een professionele fotograaf, zonder dat hier extra kosten in rekening worden gebracht
  • Het contact met de gasten verloopt ook volledig via ons en we staan uiteraard ook altijd voor je klaar.
  • Wij zorgen voor het linnengoed, handdoeken en de eindschoonmaak.

 • Is tijdelijke verhuur wel toegestaan?

  Is tijdelijke verhuur wel toegestaan?

  Tijdelijke verhuur is volledig toegestaan onder de noemer vakantieverhuur met als voorwaarde dat je de woning maximaal 30 dagen per jaar verhuurt. Het aantal toegestane gasten per boeking is maximaal vier. Ook kan je een Bed & Breakfast vergunning aanvragen als jij je niet wilt limiteren aan de 30 dagen. In dat geval moet je een deel van je eigen woning verhuren, dit kan bijvoorbeeld een serre of zolderkamer zijn die nauwelijks gebruik wordt.