Twee redenen om juist nu je woning in Amsterdam te verhuren

05 Okt 2017

Airbnb staat niet altijd even goed op de kaart. Toch is het zeker interessant om ook jouw woning te verhuren en is dit nu juist het ideale moment om hier mee te beginnen. Lees hieronder waarom.

Hoogste Airbnb prijzen in Amsterdam

Met een gemiddelde van 136 euro per nacht is de Nederlandse hoofdstad de duurste Airbnb stad ter wereld. Dat is dus enorm interessant voor de Amsterdamse huiseigenaar. De prijzen zijn soms zelfs gelijk aan een overnachting in een hotel en een overnachting van 200 euro in het centrum is dan ook geen uitzondering. Een mooie Airbnb woning heeft dan ook veel meer charme ten opzichte van een standaard hotelkamer.

Meer vraag, minder aanbod

Er werd veel gezegd en geschreven over vakantieverhuur in Amsterdam vanaf 1 oktober 2017. De gemeente verplicht namelijk zijn verhuurders om zich te registreren als hun woning wordt verhuurd. Een positief resultaat van deze meldplicht is dat de illegale verhuur verder wordt teruggedrongen waardoor uiteindelijk het aanbod afneemt. Dit terwijl de vraag alleen maar blijft toenemen. Door je woning te verhuren spring je hier slim op in. Maar wel even goed de regeltjes nalezen natuurlijk. Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan