Host

22 Feb 2017

Iedereen zo vaak mogelijk op vakantie. Dat is onze missie. Daarom zijn we 60DAYS gestart. Omdat de sharing economy en wetgeving daar perfecte kansen voor biedt: bezoekers van over de hele wereld kunnen ons land vanuit de mooiste locaties ontdekken, namelijk vanuit de woningen van onze klanten. Onze klanten kunnen daardoor de hele wereld over. Betaald door 60DAYS!

Functieomschrijving & werkzaamheden

60DAYS verzorgt de totale dienstverlening en service rond de tijdelijke vakantieverhuur van woningen in Amsterdam via bijvoorbeeld Airbnb. We werken hiervoor samen met een enthousiast team van ca. 35 mensen dat bestaat uit schoonmakers, hosts, technische dienst, fotografen en kantoor medewerkers. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke HOST (M/V).

In deze functie zorg jij ervoor dat onze gasten, door het leuke contact met jou, een fantastische tijd hebben in hun tijdelijke woning in hartje Amsterdam! Jouw persoonlijke aandacht is het visitekaartje van onze klanten. Het is een functie waarin je echt het verschil kunt maken!

Als HOST ben je het aanspreekpunt voor toeristen vanuit alle windstreken die verblijven in de woningen die wij in ons beheer hebben. In deze functie zorg je voor de communicatie met de toeristen die aankomen en inchecken op de dag dat jij bent ingeroosterd. Op die dag wordt je om 12.00 uur op kantoor verwacht. Je ontvangt de planning en je krijgt alle informatie over de gasten en de woningen waar jij als HOST verantwoordelijk voor bent. Op een efficiënte, professionele en vriendelijke manier verzorg je de communicatie en check in. Bij calamiteiten ben je oplossingsgericht en werk je nauw samen met onze technische dienst, schoonmakers en collega HOSTS. Op drukke momenten kan het zijn dat we je assistentie ook nodig hebben op kantoor. En heb je ideeën of zie je mogelijkheden tot verbeteringen? Niets is ons te gek en laat je horen!

De functie valt onder de verantwoordelijkheid van onze Guest Traffic Controller.

Profiel werknemer

  • je bent uiterst klantvriendelijk en service/ oplossingsgericht; je houdt ervan mensen van alle windstreken een warm welkom te geven in Amsterdam.
  • jouw Engels is uitstekend in taal en geschrift; je weet dit ook goed te gebruiken als je communicatiepartner deze taal minder eigen is.
  • je bent creatief; je zet dit in bij lastige momenten, maar ook als input voor vernieuwende ideeën om onze service te optimaliseren.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; jouw kernwaarden zijn gastvrijheid en collegialiteit.
  • je bent een uitmuntende planner en organisator; je welk structureel en “chaos” zie je als een uitdaging.
  • je bent zelfstandig en ook flexibel; werken op avonden en in weekenden komt voor.
  • je bent een Amsterdammer; je kent de ins en outs van onze stad en weet onze gasten te attenderen op bijzondere uitjes.
  • je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar van 15:00 tot 20:00 of later.
  • je hebt er geen probleem mee dat je werktijden tot de late uurtjes kunnen doorlopen.
  • je bent in het bezit van een scooter rijbewijs.

Vereiste ervaring

Starter

Opleidingsniveau

MBO

Standplaats

Amsterdam

Wat bieden wij

60DAYS is een jong bedrijf met ambitie. Deze groei willen we realiseren met een gedreven team, maar wel binnen een ontspannen omgeving. Ons kantoor heet kantoor, maar zal aanvoelen als een tweede thuis waar we je uitdagen anders te denken.

Heb je interesse? Mail ons je CV en motivatie: david@60days.nl 

Deel dit bericht