60DAYS Host

22 Feb 2017

Functieomschrijving & werkzaamheden

60DAYS verzorgt de totale dienstverlening en service rond de (tijdelijke) verhuur van woningen in Amsterdam via bijvoorbeeld Airbnb. We werken hiervoor samen met een enthousiast team van ca. 35 mensen dat bestaat uit schoonmakers, hosts, technische dienst, fotografen en kantoor medewerkers. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke HOST (M/V).

In deze functie zorg jij ervoor dat onze gasten, door het leuke contact met jou zowel via de chat, telefoon of tijdens de incheck, een fantastische tijd hebben in hun tijdelijke woning in hartje Amsterdam! Jouw persoonlijke aandacht is het visitekaartje van onze klanten. Het is een functie waarin je echt het verschil kunt maken!

Als HOST ben je het aanspreekpunt voor toeristen vanuit alle windstreken die verblijven in de woningen die wij in ons beheer hebben. In deze functie zorg je voor de communicatie met de toeristen die aankomen en inchecken op de dag dat jij bent ingeroosterd.

Je maakt de planning en verzameld alle informatie over de gasten en de woningen waar jij als HOST verantwoordelijk voor bent. Op een efficiënte, professionele en vriendelijke manier verzorg je de communicatie en check-in. Bij calamiteiten ben je oplossingsgericht en werk je nauw samen met onze technische dienst, schoonmakers en collega HOSTS.

Profiel Host

  • je bent uiterst klantvriendelijk en service/ oplossingsgericht; je houdt ervan mensen van alle windstreken een warm welkom te geven in Amsterdam.
  • jouw Engels is uitstekend in taal en geschrift.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; jouw kernwaarden zijn gastvrijheid en collegialiteit.
  • je bent een uitmuntende planner en organisator; je welk structureel en “chaos” zie je als een uitdaging.
  • je bent zelfstandig en ook flexibel; werken op avonden komt voor.
  • je bent een Amsterdammer; je kent de ins en outs van onze stad en weet onze gasten te attenderen op bijzondere uitjes.
  • je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar van 12:00 tot 20:00 of later.
  • je hebt er geen probleem mee dat je werktijden tot de late uurtjes kunnen doorlopen.
  • je bent in het bezit van een scooter rijbewijs.

Heb je interesse? Mail ons (hello@60days.nl) je CV en motivatie en hopelijk nodigen wij je dan uit voor een gesprek!

Deel dit bericht