Vakantieverhuur opbrengst. Wat levert het jou op?

06 May 2016

Er zijn vele redenen waarom jij je woning in Amsterdam kan verhuren. Misschien heb je met je partner wel twee mooie appartementen waarvan jullie er maar één voornamelijk gebruiken. Of misschien ben je vaak op reis voor werk. Veel mensen zien niet direct de toegevoegde waarde om je woning beschikbaar te stellen voor vakantieverhuur. Hieronder lees je wat voor vakantieverhuur opbrengst jij kan verwachten.

Een mooi bedrag

Of je jouw appartement via Airbnb verhuurt of dit aan ons, 60DAYS, overlaat. In beide gevallen is jouw woning verzekerd en kun je een mooi bedrag ontvangen voor de periode dat je huis beschikbaar wordt gesteld aan toeristen.  Kies je voor 60DAYS dan ontvang je een gegarandeerd bedrag.

Goodwill

Naast het financiele aspect is er ook een sociaal argument waarom je je woning kan verhuren. Zo is er in Amsterdam vrijwel altijd een tekort aan hotelkamers waardoor de prijs van accommodatie enorm is gestegen. Door jouw woning beschikbaar te stellen help je andere toeristen om tegen een eerlijk tarief in de hoofdstad te overnachten. Dat zou jij toch ook fijn vinden?

Via 60DAYS: minder kopzorgen

Schakel je 60DAYS in voor het verhuren van jouw woning? Dat scheelt veel tijd en moeite. Wij nemen namelijk alles voor je uit handen. Van het selecteren van de juiste gasten, het maken van professionele foto’s van je appartement tot het in- en uit- checken van de gasten. Tip: Hoe eerder je de beschikbaarheid aan ons doorgeeft des te hoger het bedrag zal zijn wat wij uitkeren. Wees er dus vroeg bij.

Een prettig en veilig gevoel

Als jouw appartement wordt bezet door een gast tijdens jouw afwezigheid in het buitenland is er altijd iemand die over jouw spullen waakt, een prettig gevoel. De plantjes krijgen water en er brandt iedere dag wel een lichtje wat ongewenst bezoek zoals inbrekers tegengaat.