Vijf handige travelhacks

08 Nov 2017

Wil jij het uiterste halen uit jouw volgende reis? Check dan deze 5 reistips

Happy Tuesday

Uit onderzoek is gebleken dat je het beste op een dinsdag jouw trip kan boeken. Dat is de dag dat de ticketprijzen het laagst zijn. De goedkoopste vliegtijden zijn over het algemeen – met uitzondering van vrijdag – in de avond .

Laat je rolkoffer thuis

Steeds meer reizigers nemen alleen hun handbagage nog  mee op reis, minder risico  en minder rompslomp. Een veelgeziene medepassagier is de rolkoffer. Dit lijkt comfortabel maar is in feite helemaal niet zo praktisch. In je weekendtas is veel meer ruimte ten opzichte van die tas op wielen. Nog meer ruimte in je tas besparen? Rol altijd jouw kleding op, dat scheelt enorm.

Sandwich je stoelen

Ga je met z’n tweeën op reis en kan je bij het inchecken jouw stoel uitkiezen? Kies dan voor die 3-zitter en laat de middelste stoel vrij. Tenzij de vlucht helemaal vol is, dan is de kans vrij groot dat die stoel onbemand zal zijn. Meer ruimte voor jullie 2. Sneakt er toch iemand tussen? Dan kan je altijd vriendelijk vragen of hij van plaats wilt wisselen.

De snelste rij

Je hebt nog maar weinig tijd voordat de gate sluit maar je moet nog wel door de extra controle heen. Iedere seconde telt en je moet een besluit nemen in welke rij je gaat staan. Net zoals in de supermarkt lijkt het erop alsof je altijd de verkeerde rij kiest. Vanaf nu niet meer. De kortste rij is niet altijd de snelste rij. Vermijd de rij met gezinnen met kinderen of met andere personen die voor problemen kunnen zorgen en kies bij voorkeur voor de rij met zakelijke reizigers omdat zij inmiddels alle trucjes onder de knie hebben om zo snel mogelijk door de controle heen te komen.

Pre-Map

Download – voordat je op vakantie gaat – de bestemming via Google Maps zodat je altijd gemakkelijk kan navigeren in de buurt van jouw Airbnb of hotel, zonder dat je hier internet nodig voor hebt.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan