Vlieg voor een appel en een ei naar New York

13 Nov 2017

The Big Apple never sleeps. En zo is het maar net. New York heeft zo gigantisch veel te bieden. Van heerlijke eettentjes, bijzondere koffie corners, zalige saladbars tot imposante rooftopbars met de meest exotische cocktails op het menu.  Maar het gaat veel verder want er is ook cultuur in overvloed. Het American Museum of National History, Moma, het Guggenheim en de vele artistieke galerijen in Greenwich.  Het is de ultieme melting pot waar niemand en iedereen zich thuisvoelt.

“Nieuw” York

Wie tien jaar geleden al het indrukwekkende New York bezocht komt tot de conclusie dat de stad enorm is veranderd. Manhattan is tegenwoordig een stuk fietsvriendelijk geworden. Ook zijn er veel nieuwe hotspots bijgekomen. De broedplaats voor nieuw talent is tegenwoordig te vinden in de voormalige achterstandswijk Harlem waar je zeker een kijkje moet nemen. Dit geldt overigens ook voor Brooklyn. Voorheen was overnachten in NYC niet te betalen. Dit wil niet zeggen dat het tegenwoordig goedkoop is, maar er zijn voldoende aantrekkelijke airbnb opties die het wat schappelijker maken. En zo zijn er nog vele andere tips op te noemen.

Vlucht New York

Maar 1 ding is zeker. Je moet het echt zelf (her)ontdekken.  En dankzij Wow Air is dit nu ook mogelijk voor een messcherpe prijs. Voor nog geen 400 euro bevind je je al aan de overkant van de oceaan. Nu ben jij aan zet. Aan jou de keuze.

Ijsland

Tip: wil je een extra bijzondere trip? Maak dan een stopover op Reykjavik en maak grote kans  ( vooral in de winter ) op het spotten van het Noorderlicht

Aanrader: verhuur je woning tijdens jouw reis om die onvergetelijke helikoptervlucht makkelijk te kunnen bekostigen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan