Wees de Airbnb Superhost: tips voor “on the go”

22 Dec 2016

Als Airbnb superhost wil je het uiterste uit de kast halen en een goede indruk achterlaten. Denk een stap vooruit en bereid de gasten voor. Met deze on-the-go essentials zullen de Airbnb-gasten gegarandeerd een goed gevoel overhouden aan hun verblijf in Amsterdam.

De Powerbank

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone op zak tijdens zijn reis. Soms zelfs meerdere of wordt een tablet als extra gadget meegenomen. Het komt regelmatig voor dat de gast zijn oplader (s) vergeet. Een extra oplader is handig, een powerbank beschikbaar stellen kan zelfs een lifesaver zijn en zijn verblijf een stuk fijner maken. Kosten: 10-15 euro

De Backpack

De Airbnb’er met rolkoffer is een graag geziene gast. Ideaal voor een weekendje weg. Wat er vaak ontbreekt is een eenvoudige rugzak omdat de gast maar één stuk handbagage kan meenemen met de prijsvechters zoals Ryanair of Transavia. Kosten: geen. Stel een oude rugzak ter beschikking.

OV-Chipkaart

Zorg ervoor dat je 2 anonieme ov-chipkaarten in huis hebt die de gasten kunnen lenen. Het is eenmaal een minimale investering, maar extreem waardevol voor de gasten. Met een korte instructie kan je de gasten uitleggen dat ze op die manier veel geld kunnen besparen. Kosten: 7.50 per ov-chipkaart, te verkrijgen op het station of de sigarenboer.

Heb je airbnb-hulp nodig of wil jij het Airbnb management liever aan ons overlaten? Neem dan contact met ons op.