Zo leg jij je reisfoto’s voor altijd vast

28 Jun 2019

De leukste momenten vastleggen en altijd in de buurt. Instagram is jouw naslagwerk, portfolio en go to place als jij die onvergetelijke momenten wil herleven. Toch is er meer dan dat. Het fysieke bewijs van die bijzondere herinnering is net iets unieker en sowieso veel origineler. Maar is het ook praktisch? Jazeker, er zijn genoeg mogelijkheden.

Prima pocketformaat

De – al bijna vergeten – fysieke foto maakt een herinnering pas echt af als je deze dichtbij je draagt. In je agenda, binnenkant van je telefoonhoesje of draag je partner mee in je toilettas. Er zijn tegenwoordig prima pocketformaten waar je jouw beste vrienden op kan vastleggen. Bang dat de foto wordt  beschadigd? Hop dan langs de action en haal een beschermhoesje voor een paar cent zodat de foto ook hufterproof is en tegen een druppel water kan.

Polaroidcam

Helemaal maak je de blits als je zelf zo’n polaroidcam kan meenemen. Iedereen wil met jou op de foto en het is ook leuk om een extra plaatje te schieten en deze te delen met jouw

reisgezel. En reken er maar op dat ook dát exemplaar – met de nodige hashtags – op Insta verschijnt.

Pocketprinter

De polaroidcams zijn niet altijd handig en compact om mee te nemen. Een pocketprinter komt dan goed van pas. Een printer zo klein als je portemonnee, en via bluetooth kom je eenvoudig en snel in contact met je smartphone zodat je altijd en overal een foto kan uitprinten. Canon en Hewlett Packard hebben beide een variant voor rond de 100 euro. Het voordeel van zo’n printer is dat je altijd je eigen foto kan selecteren. Bij een polaroid heb je maar 1 kans. 

Klikkie

Plan je maandelijks een weekendje weg in, ontdek je graag de leukste Airbnb’s of ga je vaker per jaar ver op reis? Dan is Klikkie ook een leuk idee, een soort bloomon voor foto’s: een creatief laagdrempelig foto-abonnement. Je kan met een klik via je smartphones foto’s uploaden en selecteren, vervolgens worden de foto’s in jouw gewenste formaat naar je thuis verstuurd. Lekker makkelijk toch?

Allemaal te ingewikkeld? Geen probleem.Je kan natuurlijk ook met je smartphone naar de Hema of Kruidvat en ter plekke de foto’s afdrukken in de fotokiosk.

Heb je interesse om je woning te verhuren of heb je een vraag?

Contact ons