Airbnb-host: zo leg je de Newly-Weds in de watten

17 Mar 2017

Een diversiteit aan gasten kan je in jouw Amsterdamse vakantiewoning verwachten. Hoewel de stad geen Parijs is, leent het zich uitstekend voor een romantisch verblijf met een tocht over de grachten als hoogtepunt. Amsterdam wordt dan ook steeds vaker onderdeel van een huwelijkstrip en hier kan jij je als gastheer uiteraard goed op voorbereiden.

Een warm welkom

De check-in is bij ontvangst van de newly-weds reuze-belangrijk en je wilt de gasten direct op hun gemak stellen want een romantisch verblijf moet speciaal aanvoelen. Een geschreven persoonlijke kaart maakt een goede indruk en zorgt voor een mooie start.

Bubbels

Bonbons, een fles rode wijn of bubbels laten zien dat jij de gasten serieus neemt en dat je er alles aan doet het koppel een mooie tijd te laten beleven. Deze topservice komt mogelijk ook terug in de vijf-sterren review die ze achterlaten aan het eind van hun liefdesreis waardoor jouw airbnb een streepje voor krijgt ten opzichte van jouw buurvrouw die haar woning ook te huur aanbiedt via Airbnb.

Romantische tips

Voorzie de tortelduifjes ook van romantische tips. Zo kan je ze aanraden een wandeling te maken in het Amsterdamse bos of een bezoek te brengen aan dierentuin Artis en het daar aan vastgelegen Microbia met de Kiss-o-Meter. Stuur ze in de avond naar een romantisch restaurant zoals Red, Rijssel of informeer ze over de programma in het concertgebouw om een onvergetelijke avond mee te maken.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan