Ontvang vooraf een gegarandeerd bedrag voor jouw Airbnb woning.

27 Jul 2016

Amsterdam is ondertussen uitgegroeid tot één van dé Airbnb hoofdsteden van Europa. De concurrentie is moordend. In het verhuren van jouw Airbnb woning gaat veel tijd zitten. 60DAYS neemt dit graag voor je uit handen. Een pluspunt bij ons is dat je de afgesproken vergoeding vooraf krijgt uitbetaald.    

Meer Zekerheid

Binnen 24 uur nadat je een offerte hebt aangevraagd doen wij jou een mooi voorstel. In dit voorstel ontvang je een aanbod voor een vast bedrag voor de periode dat je op reis bent. Ga je hiermee akkoord dan ontvang je gegarandeerd deze vergoeding voor je vertrek. Op die manier weet je altijd met welk bedrag je kunt gaan rekenen voordat je die mooie wereldreis maakt.  Tip: Het helpt om tijdig aan te geven voor welke periode jouw woning beschikbaar is. Hoe eerder wij dit weten, des te hoger zal ons aanbod zijn.

Wij dragen het risico

Er zijn genoeg voorbeelden dat iemand zijn appartement op Airbnb plaatst maar dat er niemand toehapt. Misschien verkiest de potentiële gast het appartement van je buurvrouw boven jouw woning. Of wellicht wordt de woning niet goed genoeg gevonden in de Airbnb-zoekresultaten. Erg zonde als jouw woning twee weken leeg blijft staan. Kies je voor ons? Dan hoef je hier geen rekening mee te houden. Het risico dat de woning niet wordt verhuurd is geheel aan ons. Fijn gevoel, toch?

Vast bedrag vs. percentage van de huuromzet

Jij hoeft je dus geen zorgen te maken of de woning wordt verhuurd want jij gaat gegarandeerd met het afgesproken bedrag op vakantie. Hiermee haal je het maximale uit jouw woning tijdens je afwezigheid in het buitenland. En dat, zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent want wij zorgen voor de boeking… En voor de gasten uiteraard.

Wil je toch liever – met minder zekerheid – een percentage van de omzet? Dat is ook mogelijk. Laat dat dan aan ons weten. We zijn altijd transparant en flexibel. Maar realiseer je wel dat de kans aanwezig is dat het bedrag minder hoog zal zijn.