Airbnb blijft innoveren in 2017

06 Jan 2017

Acht jaar geleden introduceerde Airbnb een nieuw fenomeen waarbij de reisindustrie drastisch veranderde: toeristen kwamen voor het eerst over de vloer bij locals die hier een mooie vergoeding voor kregen. De voormalige startup die eerder in 2016 werd geschat op 30 miljard dollar pakt een steeds groter aandeel in de reissector.

Airbnb Trips

Dat Airbnb niet stil zit werd afgelopen november duidelijk door de aankondiging van Airbnb trips met de focus op “experiences”, “places” en “homes”. Hierbij wordt het mogelijk om tours te boeken of een restaurant te reserveren via hun site. Op deze manier kunnen ze reizigers dat extra beetje service aanbieden.

Reisbureau Airbnb

De vakantieverhuursite zal in de toekomst ook de concurrentie aangaan met de reisbureaus door complete reizen aan te bieden. Airbnb Flights is het volgende grote project waar ze hard aan werken en hopen dit binnen 18 maanden te kunnen lanceren. Met hun algoritme verwachten ze de wensen en bestemming van de bezoekers ruim van te voren te kunnen voorspellen.

Verhuur jouw Amsterdamse woning

Ook liefhebber van Airbnb en wil jij jouw woning tijdelijk verhuren zonder dat je hier zelf voor hoeft te zorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bereken nu je woningwaarde

BEREKEN