Airbnb Management: 60DAYS de partij met jarenlange ervaring

27 Dec 2016

De kogel is door de kerk. Je hebt besloten jouw Amsterdamse woning tijdelijk te verhuren via een Airbnb management partij als jij de mooiste plekken op aarde wil ontdekken. Door de inkomsten via het verhuren van je appartement kan je jezelf nog meer verwennen met unieke excursies. Helaas kan je door de bomen het bos niet meer zien door de vele tussenpartijen die Amsterdam rijk is. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom wij denken dat wij jou het beste kunnen helpen.

Airbnb management ervaring

Door de komst van Airbnb schieten de vakantieverhuur management-bedrijven als paddenstoelen uit de grond. Veel bedrijven hebben nog maar weinig ervaring. Het is daarom essentieel om te kijken met welk bedrijf je in zee gaat.

60DAYS heeft inmiddels meer dan vijf jaar jaar ervaring met bed&breakfast en shortstay, en is al twee jaar een autoriteit op het gebied van vakantieverhuur in Amsterdam. Zo zijn er het afgelopen jaar meer dan 500 Amsterdamse woningen verhuurd, geen gebrek aan ervaring dus. Wij kennen de regels door en door zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Professionaliteit

60DAYS heeft zijn eigen Airbnb profiel wat we dagelijks beheren. Wij hoeven dus geen gebruik te maken van jouw profiel en vragen ook niet of je deze wilt aanmaken. Er zijn partijen die jouw persoonlijke Airbnb-pagina beheren. Dit is niet aan te raden. Een negatieve review is namelijk veel schadelijker voor jou dan voor de tussenpartij.

Wij maken ook gebruik van professionele fotografen zodat jouw woning altijd goed in de markt wordt gepositioneerd. En hier hoef je geen extra kosten voor te betalen.

Hygiene

Als jij je woning via een tussenpartij wilt verhuren dan is het belangrijk dat je er zeker van kunt zijn dat ze goed met je woning omgaan. Thuiskomen in een slordig achtergelaten woning is een no-go.

Wij zorgen dan ook voor de eindschoonmaak zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen zelfs voor het linnengoed zodat jij weer fris in de lakens kunt duiken. Ook stellen wij ons eigen handdoeken, shampoo en douchegel beschikbaar voor de gasten.

Persoonlijke aandacht

De voorbereiding is het halve werk. Zodra jij op reis bent wil je zo veel mogelijk denken aan de leuke restaurants die je wil bezoeken en de tours die je gaat maken. Er is geen ruimte voor stress of te veel denken aan de gasten die in jouw woning verblijven.

60DAYS selecteert vooraf de juiste gasten en zal tijdens het verblijf contact houden met de bezoekers. Onze ervaren hosts zullen de gasten verwelkomen en vertellen waar de gasten eventueel op moeten letten. Jij hebt dus geen contact met de gasten zodat je met een goed gevoel op reis kan. Mocht je tijdens jouw afwezigheid vragen hebben dan staan we altijd voor je klaar. Ook heeft het bezoek 24/7 toegang tot ons telefoonnummer voor eventuele calamiteiten.

Wij bieden de gasten zelfs een extra warm welkom aan met een welkomstpakket zodat ze de dag goed doorkomen. Zo doen wij er alles aan om de gasten een goed verblijf te verzorgen.

Vergoeding

Je doet het niet voor niets. Bij het verhuren van je woning via een tussenpartij wil je liever niet te veel afstaan aan de tussenpartij. Een mooie vergoeding is dus een vereiste.

60DAYS is hierin uniek. Wij verzekeren je van een mooie vergoeding. Hoe eerder je de beschikbaarheid doorgeeft hoe hoger de gegarandeerde vergoeding is. Wij maken het nog mooier. Wij storten het bedrag zelfs een week voor vertrek op je rekening.

Wil je liever een percentage van de inkomsten? Dat kan ook. Wij vragen dan 18 % van de inkomsten en zullen alles eerlijk en open aan je spelen. Dit, terwijl de concurrentie minimaal 20-25% van de inkomsten opeist.

Verzekering

Als jij je woning achterlaat wil je wel dat de woning is verzekerd. Hoewel schade nauwelijks voorkomt, wil je wel met een gerust gevoel op reis gaan. Als jij je woning via ons verhuurt dan ben je verzekerd tot een bedrag van 800.000 EUR. Dit is onderdeel van de Airbnb regeling en is in de prijs inbegrepen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan