Airbnb uitbesteden | Kies jij voor zekerheid of een percentage van de omzet?

12 Jan 2017

Iedereen houdt van zekerheid. 60DAYS heeft een uniek verdienmodel voor iedereen die zijn Amsterdamse woning wilt verhuren en geen tijd heeft om de verhuur zelf te faciliteren. Wij hebben jarenlange ervaring en nemen alles voor je uit handen: wij zorgen voor de gasten, verwelkomen ze met een verrassingspakket en zorgen voor het linnengoed en handdoeken.   

Financiële zekerheid; altijd een marktconforme vergoeding

Bij het verhuren van je woning via 60Days hoef jij niet langer te sparen voor die tropische bestemming. Je krijgt namelijk van ons al het bedrag voorgeschoten voor de tijdelijke verhuur van je Amsterdamse woning. Voorafgaand aan de verhuur ontvang je van ons een voorstel met het bedrag wat je kan verwachten voor de periode dat jouw woning beschikbaar wordt gesteld. Dat bedrag ontvang je van ons gegarandeerd één week voor vertrek. Na akkoord van de overeenkomst zal een professionele fotograaf langskomen. En ook die kosten nemen we voor onze rekening.

Ga zorgeloos op reis. Ontspan en geniet van het uitzicht op de helderblauwe zee met een cocktail in je hand. Denk vooral niet aan de advertenties, of dat de woning wordt verhuurd. Daar zorgen wij voor. Sterker nog, wij dragen het risico of de woning wél of niet wordt verhuurd. Kunnen wij niemand vinden? Dan ontvang je dus nog steeds het bedrag wat wij aan je hebben voorgesteld. Kies je voor ons, dan is de woning ook nog eens tot een bedrag van 800.000 euro verzekerd via Airbnb.

Hoe eerder je de beschikbaarheid aan ons doorgeeft des te meer tijd wij hebben om de verhuur van je appartement te bewerkstelligen. Dit geeft ons meer tijd en zekerheid. Dit wordt door ons beloond door een hogere vergoeding. Hoe meer tijd wij hebben, hoe hoger dus het voorgestelde bedrag.

Een percentage van de omzet, terwijl je geniet van jouw droomreis

Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen. Heb je een toplocatie in hartje Amsterdam en ga je liever voor meer risico dan kan je ook kiezen voor een percentage bij 60DAYS. Wij vragen slechts 18 procent (exclusief btw), dit percentage ligt een stuk lager ten opzichte van andere bemiddelingsbedrijven. Dit betekent dus meer inkomsten voor jou. Wij hebben bovendien een transparant beleid en je hebt dan ook volledige inzage in de totaalsom.

Hieronder hebben wij de voordelen opgesomd

Gegarandeerde vergoeding tijdelijke verhuur Amsterdam

– Eén week voor vertrek ontvang jij een gegarandeerd marktconform bedrag. Sparen is dus niet nodig voor de vakantie.
– Geniet van de vakantie en loop geen enkel risico. Wordt de woning niet verhuurd, dan is dat niet jouw probleem.
– Geef je beschikbaarheid ruim van te voren op zodat de vergoeding hoger uitvalt .
– Wij zorgen voor jouw woning en de gasten.

Percentage van de omzet bij tijdelijke verhuur in Amsterdam

– Heb je een gewilde toplocatie en weet jij exact wat jouw woning waard is? Dan kan je ook kiezen voor een percentage van de omzet.
– Wij vragen slechts 18% excl. btw van de omzet. De concurrentie vraagt aanzienlijk meer voor het uitbesteden van de vakantieverhuur.
– Wij zorgen voor jouw woning en de gasten.

 

Ben je op zoek naar meer informatie over de vergoeding en hoe wij te werk gaan? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis!

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan