Voorzie jouw Airbnb gasten van een warm welkom

11 Aug 2016

“You never get a second chance to make a first impression”. Als jij die leuke Airbnb woning hebt geboekt, en bij aankomst krijg je een warm welkom van de gastheer dan heb je direct een goed gevoel bij het verblijf. Een stukje persoonlijke aandacht maakt dan ook het verschil tussen een prima verblijf of een fantastische Airbnb beleving. En een welkomstgeschenk “does the trick”. Hieronder wat inspiratie waarmee je jouw Airbnb gasten gelukkig kunt maken.

Een handgeschreven kaart

Wens de Airbnb gasten een prettig verblijf in jouw stulpje. Een handgeschreven kaart laat blijken dat je tijd steekt in het verwelkomen van de gast. Een standaard kaart wat je vooraf 20 maal uitprint komt toch wat minder spontaan over.

Een lokale lekkernij

Amsterdam is rijk aan lokale producten die je de gasten kunt aanbieden. Denk aan een reep Tony’s Chocoloneley of probeer de kruidenier bij jou om de hoek voor een leuke kleine versnapering. Algemene Hollandse lekkernijen zoals drop of stroopwafels doen het ook altijd goed bij de bezoekers.

Coole verrassing!

De Koelkast is een uitstekende plek om een kleinigheidje in te verstoppen. Een vloeibare verrassing. Denk aan twee prachtige Amsterdamse speciaalbiertjes. Bijvoorbeeld van Brouwerij het IJ of Oedipus.  Een lekker flesje wit of een rosé wordt ook altijd wel gewaardeerd.

De basis

Of het nou een stukje extra service is of een basis-ingredient wat in ieder airbnb appartement aanwezig moet zijn. Daar zijn de meningen over verdeeld. Één ding is zeker. Het is gewoon ontzettend handig om de volgende producten alvast in huis te hebben: toiletpapier, zeepjes, shampoo en tandpasta voor in de badkamer.

Wil jij  je woning tijdelijk verhuren maar heb je niet genoeg tijd voor het Airbnb beheer? Wij nemen het graag voor je uit handen en bieden de beste Airbnb service die je maar kunt bedenken.