Pak de E-Bike in Amsterdam: perfect voor jouw Airbnb-gast

16 Jun 2017

Dat de fiets het voornaamste vervoermiddel is in de hoofdstad zal voor niemand een geheim zijn. Met Foodora en Deliveroo zie je dat er ook steeds meer bedrijven op de tweewieler aan je voorbij gaan. Zelfs Albert Heijn is inmiddels op de fiets gesprongen om te bezorgen aan de deur.  

E-Bike to Go

Maar je verplaatsen op een tweewieler om de stad te verkennen kan sneller en eenvoudiger dankzij de E-Bike. In de hoofdstad zie je ze steeds vaker verschijnen en sinds afgelopen maand is er een pilot gestart waarbij iedereen een e-bike kan huren voor slechts 1 euro per uur. Op verschillende plekken in de stad, zoals het Westerpark-terrein, zijn ze te vinden en via de app beschik je binnen een mum van tijd over zo’n exemplaar.

Ideaal voor de langere afstanden

Met het huren van een E-Bike raak je bekend met de echte Amsterdamse fiets-experience zonder dat jij je teveel hoeft in te spannen. En voor de iets langere fietstochten, bijvoorbeeld naar Zaandam, is het een ideale tocht. Naast “E-Bike to go” zijn er meerdere plekken (bv Macbike Oosterdok) in Amsterdam waar je een elektrische “velo” tegen betaling kan lenen.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan