Airbnb host

Stel je woning beschikbaar als jij op reis gaat zonder dat jij je veel hoeft in te spannen. 60DAYS is dé Airbnb host voor jouw gasten en neemt namelijk de taken van je over en zorgt voor een prettig verblijf in jouw Amsterdamse woning. Vakantieverhuur was nog nooit zo eenvoudig. Heb je speciale wensen? Uiteraard zullen wij hier rekening mee houden. Wij zorgen voor de boeking, eigen linnengoed het in- en uitchecken van de gasten en de eindschoonmaak.

 • Airbnb host inschakelen

  Airbnb host inschakelen

  60DAYS heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van vakantieverhuur en bed&breakfast. Onze Airbnb hosts kennen de hoofdstad door en door zodat wij gepast advies kunnen geven. Neem gerust contact met ons op voor vragen over Airbnb-management zodat wij je kunnen helpen. Ook tijdens het verblijf van de gasten staan wij 24/7 voor je klaar voor eventuele calamiteiten.

 • Meer tijd meer inkomsten

  Meer tijd meer inkomsten

  Kies je ervoor om de diensten aan ons over te laten, dan raden wij je aan dit tijdig door te geven. Hoe eerder je dit doet, hoe meer jij zal verdienen.

 • Bed & Breakfast uitbesteden

  Bed & Breakfast uitbesteden

  Naast vakantieverhuur bieden wij ook ondersteuning aan bij het runnen van een Bed & Breakfast zodat jij tijd overhoudt aan belangrijkere zaken. Adverteren, screenen en mailcontact kan je dus voortaan aan ons overlaten. En wij bieden de gasten zelfs een persoonlijk welkomstpakket aan.