Vakantieverhuur: 5 redenen waarom jij je woning beter kan laten verhuren

09 Dec 2015


1) Het bespaart je kostbare tijd

Steeds meer Amsterdammers verhuren hun woning. Dat betekent dat de concurrentie alleen maar toeneemt. Alleen al in Amsterdam zijn er meer dan 10.000 woningen die beschikbaar worden gesteld voor vakantieverhuur. Wil je dit goed aanpakken? Dat kan. Maar realiseer je wel dat dit tijd kost. Het checken van de juiste prijzen, verzorgen van goede content en contact onderhouden met de potentiële nieuwe gasten. Waarom niet aan ons uitbesteden?  Dit is ons vakgebied en we helpen je graag.

2) Krijg gegarandeerd betaald

Het is niet altijd een zekerheid dat je je woning kan verhuren voor de periode die je in gedachte hebt. Ga je voor een langere periode weg? Neem dan contact met ons op en ontvang binnen 1 dag een voorstel. Met dit bedrag kan je gegarandeerd op vakantie. Het bedrag wordt zelfs een week voor vertrek naar je overgemaakt.

3) Wij zorgen voor professionele foto’s

Stand out from the crowd. Dat wil iedereen.  Je woning in het zonnetje zetten is dan ook een must. Hierbij horen goede foto’s en daar zorgen wij voor. Om de mooiste plaatjes te kunnen garanderen hebben wij onze eigen huisfotograaf die een afspraak met je inplant om een goede impressie van de woning te laten zien. En de kosten hiervan? Die zijn voor ons.

4) Ga zorgeloos op reis: de gasten zijn in (onze) goede handen

Ook tijdens jouw afwezigheid zorgen wij voor de gasten. Hebben de gasten vragen, dan kunnen wij ze beantwoorden. Ook verwelkomen wij de gasten en dragen wij de sleutels over zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Verhuur je je woning via 60Days? Dan ben je ook nog eens verzekerd tegen schade en diefstal.

5) Opgeruimd staat netjes

Er is niets fijner dan terugkomen in een opgeruimd appartement. Als de gasten zijn vertrokken zorgen wij voor een laatste check en garanderen jou een schone woning bij terugkomst. De bezem hoef je dus niet meer uit de kast te halen. Dat regelen wij voor je.
Je woning zelf verhuren voor vakantieverhuur is een tijdrovende klus. Geen zin in al die inspanningen? Dan bieden wij de ideale oplossing. Neem vrijblijvend een kijkje op onze site en check wat jij kan verdienen aan jouw woning.