Een Airbnb-woning om mee te “shinen”

19 Mrt 2018

Het is cruciaal dat jouw vakantiewoning spik en span is voordat de nieuwe gasten zullen inchecken. Een slordig huis wordt al snel keihard afgerekend met een negatieve review waar je niet op zit te wachten. Zorg dan ook dat je jouw woning netjes achterlaat.

Quickwins voor een schone woning

Gebruik microvezeldoekjes om de spiegels en ramen glanzend schoon te maken, maak de toilet goed schoon met wc eend en zorg dat de gaspitten worden afgenomen met een brillosponsje.  Check ook of de oven of magnetron schoon is en dat de kruimels van het stokbrood van vorige week zijn opgeruimd.

Kamerplanten

Stofzuigen en dweilen zijn een absolute must en het loont om frisse geurtjes in huis te halen, dit kan goed met lavendelspray. Ook doet een mooie kamerplant wonderen en dit zorgt bovendien voor een schonere lucht.

Schoonmaakartikelen voor de gasten

Stel ook altijd schoonmaakartikelen beschikbaar voor jouw Airbnb-gasten zodat zij de woning net zo schoon kunnen achterlaten. Met weggooidoekjes, een stoffer en blik en een paar vuilniszakken komen ze al een heel eind zodat jij er minder werk aan overhoudt.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan