Is jouw Amsterdamse Airbnb woning toe aan een update?

20 Aug 2018

Host je op reguliere basis jouw airbnb appartement? Dan is het goed om regelmatig kritisch te kijken naar jouw inboedel wat je beschikbaar stelt aan de gasten. Zo kan het voorkomen dat er wat spullen aan vervanging toe zijn wat uiteindelijk weer kan leiden tot nóg meer uitstekende reviews. Superhost word je nou eenmaal niet van zelf.  Een kapotte stoel, (half)dode plant óf een versleten handdoek, de kleinste details maken het verschil.

Slaapkamer

Het is geen overbodige luxe om regelmatig te wisselen van beddengoed. Een paar nieuwe lakens zijn na verloop van tijd een no-brainer. Dit hoef je uiteraard niet ieder jaar te doen maar het is zonde als je merkt dat het aan vervanging toe is en je hier geen actie in onderneemt. Ditzelfde geldt voor het bed want er is niets zo frustrerend als een slechte nachtrust.

Witgoed

Ben je eigenaar van een klassieke koelkast, wasmachine of droger en is deze al meer dan 10 jaar oud? Ook dan is het de moeite waard om te investeren in iets nieuws. Nieuw witgoed hoeft niet altijd duur te zijn als je de aanbiedingen regelmatig checkt en kan op den duur juist gunstig zijn omdat ze veel zuiniger zijn ten opzichte van jouw oude apparaten.

Nieuwe foto’s

Heb je wat nieuws in huis gebracht? Wees niet bescheiden en zet het in de schijnwerpers. Plaats het duidelijk in de beschrijving en post nieuwe foto’s zodat jouw gasten op de hoogte zijn van de laatste update. Een nieuw bed is ten slotte een extra “reason to book”. Verder houdt het algoritme ook in de gaten of een airbnb profiel wel zo nu en dan wordt geüpdate. Simpel gezegd, je wordt dan mogelijk nog beter gevonden.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan