Meer Airbnb-verkeer naar Amsterdam dankzij de Eurostar trein

04 Feb 2018

Het is nog niet zo ver.. maar het moment is bijna aangebroken. In de lente trein je eenvoudig, snel maar vooral comfortabel van hartje Amsterdam naar het centrum van Londen of vice versa. En dat in slechts 4 uur tijd.

Meer Brits Airbnb verhuur in Amsterdam
Steeds meer Britten komen richting onze hoofdstad. Misschien wel voor een weekendje weg, of om te oriënteren waar hun toekomstige werkgever heen zal gaan als gevolg van de Brexit. Eén ding is zeker, Amsterdam is razend populair onder de Engelsen. En het wordt nóg aantrekkelijker gemaakt om Amsterdam aan te doen, en de kans dat ze op zoek gaan naar een Airbnb-verblijf neemt dan ook toe met de komst van de Eurostar trein.

Comfortabel met de trein
Hoewel vliegen naar de stad van the Big Ben sneller is ten opzichte van de trein, kent de vliegreis toch meer nadelen. Zo ben je vaak van deur tot deur langer bezig en moet je nog een behoorlijke reis overbruggen als je op het vliegveld arriveert. Ook zijn de veiligheidsmaatregelen een stuk strenger en ben je gebonden aan een beperkte hoeveelheid bagage dat je mee mag dragen. Bovendien hoef je met de trein geen rekening te houden met inchecktijden en heb je altijd een comfortabele zitplek.

Treinprijzen Amsterdam-Londen
Eurostar belooft competitief te zijn met de vliegprijzen en reken er maar op dat ze in de beginperiode extra gaan stunten om zo veel mogelijk in de spotlights te komen. Een enkeltje met de trein naar Londen kost momenteel 59 euro. Een mooie kans voor de Londenaar, maar ook voor jou.

Airbnb uitbesteden? Informeer je nu vrijblijvend

Vraag aan